Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Холандка спря победната серия на Вики Томова

Спорт

Холандка спря победната серия на Вики Томова

Холандка спря победната серия на Вики Томова - Tribune.bg
Снимка:

Първата ракета на България отстъпи с 5:7, 6:4, 3:6 пред Ришел Хогенкамп

Виктория Томова отпадна на четвъртфиналите на турнира на червени кортове в чешката столица Прага с награден фонд 60 хиляди долара. Първата ракета на България отстъпи с 5:7, 6:4, 3:6 на петата поставена холандка Ришел Хогенкамп, която е номер 165 в света. Срещата продължи близо два часа и мина през множество обрати.

Томова допусна изоставане от 3:5 в първия сет, но успя да изравни за 5:5. За съжаление при 5:6 българката допусна нов пробив и загуби сета с 5:7. Във втората част Вики отстъпваше с 2:4, но спечели следващите четири гейма за 6:4. В третия решителен сет Томова беше пробита за 2:4 и този път не успя да направи рибрейк.

Така беше прекъсната серията на Томова от седем поредни победи, след като през миналата седмица тя спечели най-значимата титла в кариерата си на надпреварата на клей с награден фонд 80 хиляди долара в Биариц (Франция). За класирането на четвъртфинал в Прага българката заработи 15 точки за световната ранглиста, в която заема 178-ото място, съобщи Българската федерация по тенис.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети