Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Холивудски звезди купуват закъсал клуб от Уелс

Спорт

Холивудски звезди купуват закъсал клуб от Уелс

Американските актьори Райън Рейнълдс и Роб Макелени са в напреднали разговори за инвестиция в закъсалия уелски футболен клуб Рексъм, който се срина до 5-ото ниво на футбола в Англия- Конференцията. Новината беше обявена от тръста на привържениците.

Канадецът Рейнълдс, известен с участието си в комедията за супергерои "Дедпул", и американският актьор Макелени, основната звезда във "Винаги е слънчево във Филаделфия", бяха оповестени като двамата кандидати, които се интересуват да инвестират в клуба.

В изявление на Борда на тръста на привържениците се казва, че 97 процента от всичките им 1223 члена на са гласували в подкрепа на разговорите с двамата актьори.

"След време господата Макелени и Рейнълдс ще представят своята визия за Рексъм и своето предложение, което членовете да гласуват на второто извънредно събрание", се добавя в изявлението.

Рексъм, който се състезава в Националната лига (както се казва сега Конференцията), разполага със стадион за 10 хиляди души, но никога не е играл в елита на английския футбол. Техните най-сериозни успехи са участия в турнира КНК или Лига Европа като носители на Купата на Уелс.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още