Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Холивудски звезди купуват закъсал клуб от Уелс

Спорт

Холивудски звезди купуват закъсал клуб от Уелс

Холивудски звезди купуват закъсал клуб от Уелс - Tribune.bg

Американските актьори Райън Рейнълдс и Роб Макелени са в напреднали разговори за инвестиция в закъсалия уелски футболен клуб Рексъм, който се срина до 5-ото ниво на футбола в Англия- Конференцията. Новината беше обявена от тръста на привържениците.

Канадецът Рейнълдс, известен с участието си в комедията за супергерои "Дедпул", и американският актьор Макелени, основната звезда във "Винаги е слънчево във Филаделфия", бяха оповестени като двамата кандидати, които се интересуват да инвестират в клуба.

В изявление на Борда на тръста на привържениците се казва, че 97 процента от всичките им 1223 члена на са гласували в подкрепа на разговорите с двамата актьори.

"След време господата Макелени и Рейнълдс ще представят своята визия за Рексъм и своето предложение, което членовете да гласуват на второто извънредно събрание", се добавя в изявлението.

Рексъм, който се състезава в Националната лига (както се казва сега Конференцията), разполага със стадион за 10 хиляди души, но никога не е играл в елита на английския футбол. Техните най-сериозни успехи са участия в турнира КНК или Лига Европа като носители на Купата на Уелс.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети