Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Христо Крушарски: В последните 4 години се направи много за футбола

Спорт

Христо Крушарски: В последните 4 години се направи много за футбола

Христо Крушарски: В последните 4 години се направи много за футбола - Tribune.bg

Крушарски, Христо Бонев, Георги Иванов-Гонзо и Спас Гърневски се събраха пред шатрата на ГЕРБ, облечени с фланелки с лика на Борисов

„Аз съм доста години в този мач и съм тук, защото от 30 и повече години демокрация, най-накрая започнаха да се дават пари за футбола. Доскоро футболът беше у лево, дето викат в наше село. Не е само за „Локомотив“ и „Ботев“, където и да погледнеш, в последните 4-5 години се направи много за футбола. Затова съм тук, защото всичките обещават, но само докато минат изборите“. Това заяви президентът на ПФК „Локомотив“ Пд Христо Крушарски, цитиран от ПловдивПрес. Той, легендата на отбора Христо Бонев, спортно-техническият директор Георги Иванов-Гонзо и Спас Гърневски, който също е бил президент на „Локомотив“ Пд, се събраха пред шатрата на ГЕРБ, облечени с фланелки с лика на Бойко Борисов и надпис „Аз вярвам само на този човек“.

„Не съм член на ГЕРБ, но докато Бойко Борисов се кандидатира за министър-председател, ако съм жив и здрав, ще гласувам за него“, декларира Христо Бонев.

„С присъствието им тук получаваме една много мощна подкрепа от футболен клуб „Локомотив“ Пд и на всички спортни деятели, които са свързани с футбола в черно-бялата част на Пловдив, и това е едно голямо признание за резултатите от работата, която свършихме до момента, и продължаваме да вършим в лицето на г-н Борисов и на г-н Здравко Димитров. Тази подкрепа, първо, ни кара да бъдем много горди, и, второ, е много важна за нас и ни ангажира с работата, която трябва да свършим, за да довършим проекта на „Локомотив“ и изобщо спортните бази в България и в частност в Пловдив. Тази подкрепа е много мъжка постъпка от тяхна страна, тъй като, когато се очаква общината и държавата да помогнат и получим обратна връзка, сме много горди“, обясни градският лидер на ГЕРБ Иван Тотев.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети