Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Христо Стоичков направи скандални разкрития

Спорт

Христо Стоичков направи скандални разкрития

Христо Стоичков направи скандални разкрития - Tribune.bg
Снимка:

Камата даде специално интервю за испанския "AS", където сподели защо се е оттеглил от треньорството и дали някога би се завърнал на скамейката.

Футболната ни легенда Христо Стоичков смая със скандални разкрития от треньорската си кариера.

"Не ми липсва треньорската скамейка. Преживях няколко странни неща, които докоснаха сърцето ми. Не можех да позволя името ми да бъде опетнено от футбола", призна Стоичков пред изданието.

"Ето защо реших да се махна от онзи бардак. В крайна сметка винаги съм се борил за страната си, за Барселона... И идват хора, които не са от моя спорт, за да ми кажат какво трябва да направя, това и онова - печелиш мач, губиш мач.... Това не работи при мен. Така опитаха да действат, когато бях в Селта. Двама президенти разговарят по телефона. Ако спечеля, ако загубя... Затова си помислих - вървете по дяволите всички. Същото нещо ми се случи и в Южна Африка. В последния мач, ако биехме, ставахме шампиони. Президентът влезе в съблекалнята и започна да говори на някокъв друг език, който дори не разбирах. Накрая загубихме мача и шампионата. Същото ми се случи и в националния отбор на България... И името ми не е опетнено."

"Приемам, че бях агресивен на терена, но когато ми докоснат сърцето с подобни интриги, не мога да ги понасям", допълни Камата.

"Повече не. Може да работя в офис като спортен директор, да работя за децата, нещо във ФИФА или УЕФА, но треньор повече не", категоричен бе легендата.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати