Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. И левскарска фен група с остри критики към Радостин Василев и Петков: Няма да се гаврите с „Левски“

Спорт

И левскарска фен група с остри критики към Радостин Василев и Петков: Няма да се гаврите с „Левски“

И левскарска фен група с остри критики към Радостин Василев и Петков: Няма да се гаврите с Левски - Tribune.bg
Снимка:

Фейсбук групата на левскарите „Сектор Б“ отправи остри въпроси към Кирил Петков и спрягания за бъдещ спортен министър Радостин Василев. Василев е известен като виден цесекар и бивш юрист на червените.

Публикуваме позицията им без редакция:

„Искаме да попитаме “Руди” Василев от позицията на какъв точно ще го дава спортен министър? Играл ли е някога нещо организирано? Ако е от позицията на юрист, то да обясни за фалшименто търга за “Народна армия” през 2016та? Да отговори също защо бъдещ министър иска фалит на най-големия клуб в държавата? Това е повече от скандално. И да се определи да знаем - той министър на България ли ще е или министър на Литекс София? Така ли “продължаваме промяната”  - като продължаваме лъжите че Литекс е ЦСКА? Така ли налагаме нов морал? Великият юрист да обясни как точно Литекс Ловеч е наследник на ЦСКА? Кое му е ЦСКА на ловешкото хибридче? Или когато става въпрос за Левски, Руди е юрист и принципен, а когато става въпрос за ловешкото ГМО, то забравя че е юрист и че на Темида очите са завързани? Така ли смята да взима решения 4 години? Ако ще си продължаваме както досега и ако Кирил Петков смята, че някой може да се гаври с Левски, то да си възстановява канадското гражданство и да се готви да пали за Торонто, защото за последните 2 години публиката на Левски доказа, че няма да си остави отбора и ще направи всичко той да не фалира!

А наизлезлите от дупките си побъркани мишки като Георги Атанасов няма какво  да се коментират. Пропаднал алкохолик и ДС агент. На такива в нормалните държави не им се дава думата, но ние сме абсурдистан и неслучайно Венци Стефанов е по медиите нонстоп. Ангел Домусчиев също е без коментар. Първо беше принципен, не припознаваше, пишеше Литекс София с тире. После му взеха акредитацийката, скръцнаха му с микренски зъбки и обърна палачинката. Сега е гъзолизец и припознавач номер 1… лайнарщина!

Поздравления за клуба за точната и навременна позиция! Левски е време да започне да си защитава интересите и да не оставя всякакви индивиди с ментални проблеми и болни амбиции да се упражняват на негов гръб!“


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети