Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. И публиката се завръща за волейболната IVECO Суперкупа 2020

Спорт

И публиката се завръща за волейболната IVECO Суперкупа 2020

И публиката се завръща за волейболната IVECO Суперкупа 2020 - Tribune.bg
Снимка:

10 лв. струват билетите за суперсблъсъка „Нефтохимик“ – „Хебър“

Феновете на волейбола ще имат възможност да се насладят на завръщането на любимия спорт в България. Това ще се случи още със суперсблъсъка „Нефтохимик 2010“ (Бургас) – „Хебър“ (Пазарджик) за IVECO Суперкупа 2020. Битката за трофея е на 10 октомври (събота) от 18 часа в зала „Христо Ботев“ в София. Билетите за финала ще бъдат на цена от 10 лева. Те ще бъдат в продажба на касата на централния вход на зала „Христо Ботев“ в деня на мача от 15,30 часа. Бройката ще бъде ограничена спрямо актуалните разпоредби.

Срещата ще се проведе при стриктно спазване на противоепидемичните мерки на територията на България. След проведените сериозни дискусии между министъра на спорта Красен Кралев и ръководители на спортовете на закрито бе изготвено и изпратено предложение до Министерството на здравеопазването. Със заповед на министъра на здравеопазването Костадин Ангелов, считано от 1 октомври до 30 ноември при провеждане на състезания на закрито се допуска публика при заетост не повече от 50% от капацитета на съоръжението и при задължително спазване на физическа дистанция.

Волейболната публика е доказвала през годините, че може да бъде за пример с поведението си. Вярваме, че отново ще бъде така и ще се насладим заедно на волейболни емоции на най-високо ниво, като в същото време се спазват всички разпоредби и се грижим за общото здраве.                                                                                                       


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още