Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. И тази година: Григор Димитров няма да участва на Sofia Open

Спорт

И тази година: Григор Димитров няма да участва на Sofia Open

И тази година: Григор Димитров няма да участва на Sofia Open - Tribune.bg
Снимка:

В навечерието на Sofia Open 2020 организаторите на турнира бяха информирани от екипа на Григор Димитров, че поради контузия той няма да може да се възползва от запазената за него „уайлд кард“ за участие в домашния турнир. Изразяваме нашето съжаление за отсъствието на най-добрия български тенисист и му желаем бързо възстановяване, пишат от организацията.

Както е известно всяка година на турнира в София се пази място за първата ракета, който и през 2020 изчака до последния момент да откаже участие.

Официално - Григор Димитров получи контузия в глезена по време на полуфиналния си мач срещу Дан Еванс на турнира във Виена миналата седмица.

Трима български тенисисти получиха уникалната възможност да играят на супертурнира от категория АТП 250 Sofia Open 2020. Димитър Кузманов, Александър Лазаров и Адриан Андреев  ще участват с "уайлд кард" в основната схема.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Жалко! A на Григор запрещено ли е да обясни сам за травмата си, да изкаже съжаление, да пожелае успех на турнира? Да не би Георги Стоименов да има травма?
05.11.2020 22:58 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети