Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Играч на Пирин отива на проби в Ювентус

Спорт

Играч на Пирин отива на проби в Ювентус

Играч на Пирин отива на проби в Ювентус - Tribune.bg

Нападателят на Пирин Марсело Бибишков замина на проби в Ювентус.

Талантът, който е син на Крум Бибишков, ще опита късмета си в италианския гранд. Той трябваше да подпише първи професионален договор с орлетата, но предпочете да замине за Италия.

Марсело записа дебют Пирин на 15 годишна възраст, в мач от турнира за Купата на България срещу Чавдар Етрополе. Бибишков влезе и като резерва при победата над Лудогорец в Разград през тази пролет. Това не е първият юноша на зелените, който ще се пробва на Ботуша.

Преди него в Торино отиде Васил Христов. Пет месеца по-късно обаче Христов отново е в Пирин, след като не успя да впечатли треньорите на юношеската формация на "биковете".

Старшията на Пирин Радослав Митревски изрази надежда, че в лицето на косоваря Гезим Пепси орлетата ще намерят новия Чебрайлс Макрецкис. Както стана миналото лято с изненадващата поява в Благоевград на етническия латвиец, превърнал се в трансферната находка и трасирал с изявите си на стадион "Христо Ботев" пътя към унгарския гранд Ференцварош.

"Личи си, че е научен футболист. Може да играе и като офанзивен, и като дефанзивен халф. Мъжко момче е и първите ми впечатления са много добри.

Препоръчаха ни го мениджъри, проучихме го и преценихме, че отговаря на търсения от нас профил. Юноша е на Базел. Преди да вземем окончателно решение обаче, държим да мине пробен период. В близките дни очакваме още двама, трима чужденци", анализира пиринският наставник, цитиран от "Тема Спорт".


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети