Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Ихинио Марин сподели какво очаква в Лудогорец

Спорт

Ихинио Марин сподели какво очаква в Лудогорец

Ихинио Марин сподели какво очаква в Лудогорец - Tribune.bg
Снимка:

Новото попълнение на шампиона Лудогорец - Ихинио Марин, даде първото си изявление като играч на тима. Нападателят заяви, че идва с големи амбиции да помогне за осъществяване на целите на клуба. Марин сподели още какво го е привлякло да заиграе за "орлите", както и как са го приели новите му съотборници.

"Идвам с всичките амбиции, които може да има един футболист. Искам да помогна с много голове за отбора и да продължа с целите и задачите на тима. От първия ден ми показаха града. Всичките ми съотборници се отнесоха добре с мен от първия ден. Много ми помагат всеки ден, за да се адаптирам към отбора".

"Много добри играчи, още от първия ден се вижда това. Виждам, че са готови да изпълнят целите на клуба. В момента се намираме в процес на сплотяване на новите играчи. Когато премине този момент отборът също ще се подобри".

"Разбира се, беше постепенно, но вече съм с отбора. Една-две седмици не бях тренирал и малко помалко започнах да влизам в задачите и целите на треньора. Старши треньорът е човек, който работи много всеки ден, дава ни добри насоки как да стоим и да се държим на терена. Като минат самите дни на опозноване отборът ще бъде добре", заяви Ихинио Марин.

"Наблюдавах Лудогорец в Европа, в българското първенство не съм. Видях, че се класираха за Шампионска лига няколко пъти и за Лига Европа също. Хареса ми стила, който практикуваха. Българският футбол е по-различен от испанския. Но в крайна сметка е една топка и две врати и трябва да вкараш във вратата. Човек трябва просто да свикне с българския футбол".

"Разбира се, виждал съм на треноровка моите съотбрници. Ще се опитам да спечеля доверието на старши треньора. Мисля, че моята силна част е завършването ми с глава", допълни още Марин.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Има ли фактор, който разколебава доверието ви в честността на вота и изборните резултати?
Покажи резултати Скрий резултати