Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Илиан Илиев не е доволен от програмата на Черно море

Спорт

Илиан Илиев не е доволен от програмата на Черно море

Илиан Илиев не е доволен от програмата на Черно море - Tribune.bg
Снимка:

В петък моряците направиха 0:0 в София с ФК ЦСКА 1948 в директна битка за шестото място. Днес варненци приемат Ботев (Пд), а още в петък гостуват на Ботев (Враца).

Треньорът на Черно море Илиан Илиев изрази недоволството си от програмата на неговия отбор в първенството. 

Само за една седмица Черно море ще е изминал близо 2000 км и ще е изиграл 3 мача.

В същото време новакът, воден от Росен Кирилов, който има 4 точки аванс пред моряците в битката за шестото място, играе в четвъртък и после чак в понеделник. ЦСКА 1948 винаги ще е с един ход след съперника и ще знае как ще е завършил той. Нещо, което безспорно потъпква феърплея в битката.

"Не е приятно да изиграеш три мача за една седмица с две дълги пътувания. Изглежда тези хора, които правят програмата, имат проблеми с локацията и им е трудно да преценят, че даден отбор се прибира в 5 часа сутринта от мача с ЦСКА 1948 и след два дни пак играе. Да, Ботев Пловдив пък играха в събота, така че няма драми. Но после ни чака ново дълго пътуване до Враца за мача с местния Ботев. Какво да коментираме повече?!

Отделно, за плейофите още нямаме дори ориентировъчни дати. Да, не се знае съставът на отделните групи, но поне задайте някакви дати, за да знаят отборите как да правят подготовките си и да планират пътуванията. Организационно трябва да се помисли и да се дават примерни дати. Защото иначе става хаос", коментира Илиев пред "Тема Спорт".


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати