Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Илиан Илиев: Вече се говори по-лесно

Спорт

Илиан Илиев: Вече се говори по-лесно

Илиан Илиев: Вече се говори по-лесно - Tribune.bg

"Най-накрая се почувствахме като домакини", заяви националният селекционер

Илиан Илиев говори след успеха с 1:0 над Северна Ирландия и сподели, че победата е донесла едно облекчение в тима след дълъг период без триумф.

"По-лесно се говори след победа. Момчетата се вложиха максимално, след толкова време да постигнеш победа във важен мач е добре за колектива. Поздравявам момчетата и искам да благодаря на публиката. Създаде обстановка да се почувстваме като домакини. Надявам се срещу Люксембург да дойдат и повече хора, победата се дължи и на тях.", започна той.

"Решихме да играем по-агресивно и мисля, че даде резултат. Направихме други промени да запазим резултата. Искахме да задържим топката и да използваме празните пространства, но след толкова време без победа, мисля, че изиграхме правилно мача. Но имаме качествата да изнесем топката и да създадем повече проблеми на такъв отбор. Доволни сме, че имаше настроение и дойде публика, но имаме още да градим, за да бъдем в момент, в който да имаме самочувствие да кажем, че имаме отбор готов за Световно първенство", добави Илиев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети