Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Илиан Илиев: Респект и уважение към Левски, но ние искаме да победим в мача

Спорт

Илиан Илиев: Респект и уважение към Левски, но ние искаме да победим в мача

Илиан Илиев: Респект и уважение към Левски, но ние искаме да победим в мача - Tribune.bg
Снимка:

Срещата между Черно море и Левски е на 11 април от 19:45 часа на стадион "Тича" във Варна.

Треньорът на Черно море Илиан Илиев заяви, че тимът му изпитва респект и уважение към Левски, но "моряците" ще излязат за победа в предстоящия мач между двата тима. Специалистът бе категоричен, че има случаи, в които само фланелката води грандовете към успеха. 

Илиан Илиев коментира и контролата с Локомотив Горна Оряховица, която неговият тим спечели с 2:0.

"Не е добре да има три седмица пауза. Трудно е да искаме от играчите мотивация в контролите, каквато показват в официалните мачове. Затова и не се получи това, което исхакме - да има темпо, ритъм на игра. Другата седмица ще гледаме да вдигнем интензитета.

Три седмици не са малко, но ние сме длъжни да сме готови за следващите мачове. За 12 дни трябва да изиграем 4 срещи. Хубавото е, че някои от контузените футболисти се завърнаха. Това, което не ми хареса в контролата е темпото.

Знаем какъв Левски да очакваме в предстоящия мач. Когато играеш с водещите отбори, с грандовете, понякога само фланелката ги води. Респект, уважение към Левски, но естествено ние искаме да победим в мача. Ще е трудно. Касми пак почувства болки и затова решихме да го запазим.

Хубаво е, че Илиан Илиев - младши дебютира за националния отбор. Това е важно за него и за клуба. Трябва да работи много, за да продължи да върви нагоре. Младите трябва да разберат, че без работа не става. Във всеки един мач трябва да надграждаш", каза Илиев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати