Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Илиана Раева: От 2012-а всяка година сме на Белмекен, нямаме нито едно оплакване

Спорт

Илиана Раева: От 2012-а всяка година сме на Белмекен, нямаме нито едно оплакване

Илиана Раева: От 2012-а всяка година сме на Белмекен, нямаме нито едно оплакване - Tribune.bg
Снимка:

От 8 години всяка година караме основната си част от подготовката на базата в Белмекен. Много сме доволни и нямам нито едно оплакване от нито едно момиче. Това заяви за NOVSPORT президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева. Тя е категорична, че високопланинската база е прекрасна и предоставя изключителни условия за подготовка.

"Невероятно полезно ни е да се готвим на Белмекен. Искам да отбележа, че освен там, много добри условия има и в "Спортпалас" във Варна. Тази година заведох там дори и девойките. Много сме доволни и за тези години нямаме нито едно оплакване. Заради добрите условия вдигнахме лагерите от 14 на 20 дни. Обслужването е на добро ниво и се радвам, че имаме възможност да се готвим там", заяви легендата на световната художествена гимнастика, която в момента ръководи най-успешния ни в последните години спорт.

Илиана взе отношение и по още един въпрос. "Не искам да коментирам за другите, но нашата федерация стриктно изпълнява плащанията си към Национална спортна база и никога не сме си позволили да закъснеем."


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети