Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Илиана Раева през сълзи: Василев лъга без да му мигне окото, слага гимнастиката под шапката на мафията

Спорт

Илиана Раева през сълзи: Василев лъга без да му мигне окото, слага гимнастиката под шапката на мафията

Илиана Раева през сълзи: Василев лъга без да му мигне окото, слага гимнастиката под шапката на мафията - Tribune.bg

„Всичко беше лъжа след лъжа. Беше направена една демонична моя характеристика. Нямам сили дори да викам, не съм правила скандал“, заяви минути след обвиненията от страната на спортния министър Радостин Василев, председателката на БФХГ Илиана Раева.

Тя получи жестоки обвинения и дори бе пратена от Василев да проверява при специалист психичното си състояние. Спортния министър се закани, че ще „спре кранчетата на сервилните лакеи на мафията“, като визира именно Раева.

По думите ѝ обаче на срещата с федерациите днес тя е повдигнала въпроса за проблемите, които изпитват и е попитала дали ще получат пари за световната купа. „Той започна да говори за Наско пред федерациите и аз попитах какво общо има. Целенасочено той се опита да ме компрометира, като обяви БФХГ за най-облагодетелствана, което не е така. Със същата усмивка ми каза, че нашата федерация е била в страхотен комфорт и казах, че няма да позволя да се правят подобни внушения“, заяви Раева.

Тя е останала изумена от чутото и за нея това е абсолютна атака и смята, че всичко е, за да може Василев да трупа авторитет, като явно е избрал гимнастиката. Раева изброи всички спортни министри последните години и с нито един не е имала проблем и винаги са работили в прекрасни условия и са били любимата федерация на всички министри, без значение кои са управляващите.  

От федерацията заявиха, че са изключително обидени, че работата на всички треньори, на момичетата и на всички да се слага под шапката на мафията. В този момент Раева се обърна със сълзи в очите към медиите и обяви, че е очаквала някаква подкрепа и от тях.

Тя благодари на Тони Боева, която не участва в този фарс. Раева е категорична, че без никаква причина Василев е заговорил за Сираков и писмото му.

„Той лъга пред вас без да му мигне окото от позицията, че държи властта. Той опита да покаже, че той коли и той беси. Той ни обяви за федерация на мафията, опитва се да настройва федерациите една срещу друга, а ние работим 40 години заедно. Той излъга за нещата които каза. Потресена съм, че това е министър на спорта и казва тези неща“, завърши Раева.  


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети