Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Илиян Илиев преди битката на Черно море за седмото място

Спорт

Илиян Илиев преди битката на Черно море за седмото място

Илиян Илиев преди битката на Черно море за седмото място - Tribune.bg
Снимка:

Треньорът на Черно море Илиан Илиев даде интервю за "Дарик". Той коментира победата на тима му срещу Арда. Самият Илиев нямаше възможност да ръководи "моряците" от пейката, защото той бе един от далите положителна проба за COVID-19.

"Естествено, че се надявам да отстраним Ботев, много е неприятно това, което се случва с премахването на публиката. Тя ни помогна доста в последния мач. Последният мач срещу Арда го изиграхме добре тактически, те имат опитни играчи, така че се справихме добре.

За мен Ботев е по-сериозен съперник, най-малкото, защото няма начин да ни подценят. Без публика ще е доста неприятно, защото това е едно от предимствата в баражите като седми, което ни го отнемат. Ние бяхме подготвили страхотна хореография. За мен трябваше отдавна да затворят стадионите, а не сега. Трябваше поне да е след края на първенството. Това го казвам, като съм напълно за да има превенция срещу COVID-19. Предимството ни е отнето. Публиката можеше да даде сили на младите момчета, но аз мисля, че имаме качества, имаме и вяра в момчетата и можем да победим.

Всички 19-годишни момчета са тренирали с нас. Дори да не държим връзка с Мартин Христов, аз знам, че ще вземе правилното решение. Дали сме държали връзка по време на мача срещу Арда? Това са детайли. Важното е това, което предварително сме замислили, да се получи. Не искам да прескачаме напред. Днес имаме тренировка, утре е мачът. Ще изиграем двубоя каквото и да се случи. Важно е тези, които сме с вируса, да се възстановим. Теориите за конспирации, свързани с COVID-19, са глупости. Не е лек вирусът особено за хора с дихателни проблеми. Надявам се да направим добър мач и да отстраним Ботев от битката за Лига Европа.

За мен трябва да се отложи стартът на новото първенство. Да излезеш от карантина на 20 юли и след няколко дни да трябва да играеш ще е престъпление. По принцип важните решения винаги ги заобикалят като конгреса за избор на нов президент на БФС. Сигурен съм, че ако има трезвомислещи хора в БФС, трябва да се отложи началото и би било добре за здравето на всички. Първите дни не бяха добри за почти всички разболели се. При някои има остатъчни неща като кашлица", каза треньорът на "моряците".


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети