Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Илияна Раева: Госпожа Фандъкова ни е на късмет

Спорт

Илияна Раева: Госпожа Фандъкова ни е на късмет

Снимка:

„Кметът на София Йорданка Фандъкова е истински приятел на художествената гимнастика. Тя е идвала да ни гледа в залата без дори да се обади”. Това заяви президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илияна Раева пред журналисти и столичния кмет, предаде Столица.бг.

Тя също пристигна в 14 ДКЦ, където Фандъкова с зам.-кмета Дончо Барбалов и председателя на здравната комисия на СОС д-р Веселин Милев разгледаха новата модерна апаратура в сектор „Физиотерапия и рехабилитация”. Управителят на ДКЦ-то д-р Димов е лекар и на националния отбор по художествена гимнастика.

В поликлиниката златните момичета също идват, за да лекуват травми и са изключителни доволни от лекари и специалисти.

„Благодаря на Столична община и на д-р Димов за грижите и подкрепата, която ни оказват”, каза Илияна Раева. Тя пристигна със закъснение, тъй като е имало контролно на ансамбъла. 

Момичетата са се върнали от лагер във Варна, а след дни заминават на световно в Баку. „Госпожа Фандъкова ни е на късмет”, призна Раева след срещата.

Столичният кмет пък не скри симпатиите си към красивите и талантливи гимнастички и им благодари, че с победите си ни карат да се гордеем.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още