Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Илияна Раева откри държавното отборно първенство по художествена гимнастика

Спорт

Илияна Раева откри държавното отборно първенство по художествена гимнастика

Илияна Раева откри държавното отборно първенство по художествена гимнастика - Tribune.bg

Президентът на БФХГ Илиана Раева официално откри държавното отборно първенство по художествена гимнастика, категория Елит, което се провежда в столичната зала "София".

Раева заяви при откриването, че е изключително доволна от факта, че БФХГ е една от малкото федерации, които успяват в това тежко време да организират държавните си първенства и то на изключително високо ниво. Всички мерки за сигурност, които бяха дадени от Министерството на здравеопазването и Министерството на младежта и спорта по отношение на COVID-19 се спазват в организацията на държавните първенства и въпреки това залата не губи нито за миг от своя уют, стил, красота и отлични условия за работа.

"Радвам се, че БФХГ е една от малкото, да не кажа единствената федерация, която успява да провежда своите държавни първенства. Защото ако има състезания - има мотив за тренировки, няма как без състезания да говорим за мобилизация, вяра у състезателки и треньори в това, което правят, увереност в собствените си възможности. Искам да кажа на всички състезателки да не губят вяра, да продължават да работят с любов, ентусиазъм и увереност и да преследват мечтите си", каза Раева.

Главен съдия на турнира е Ирина Чернева, помощник главен съдия е Мариана Пищалова, домакин на състезанието е КХГ "Левски Триадица".


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети