Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. ИМА СДЕЛКА: Юве плаща 75 милиона евро за капитана на Аякс

Спорт

ИМА СДЕЛКА: Юве плаща 75 милиона евро за капитана на Аякс

ИМА СДЕЛКА: Юве плаща 75 милиона евро за капитана на Аякс - Tribune.bg
Снимка:

Защитникът Матейс де Лихт е на крачка от трансфер в Торино, след като двата клуба постигнаха окончателно споразумение и холандците ще получат 75 млн. евро за младата си звезда, предаде Sky Sport Italy.

Договорка между Ювентус и 19-годишния централен бранител вече бе постигната и остава само Де Лихт да премине медицинските изследвания. Очаква се бранителят да играе с номер 4 в Юве.

Ръководството на Аякс отхвърли първоначалната оферта на Юве, която беше на стойност 55 милиона евро плюс 10 милиона в бонус плащания.

В крайна сметка шампионите на Италия са склонили да завишат предложението си и дадат исканите от амстердамци 75 милиона евро за бранителя. Самият Де Лихт ще получава по 12 милиона евро на година без бонусите в новия си клуб.

Де Лихт впечатли цяла Европа с изявите си за Аякс най-вече в Шампионската лига през миналия сезон, когато с капитанската лента изведе тима до полуфиналите на най-престижния европейски турнир.

Интерес към защитника проявяваха още Барселона и ПСЖ, но в крайна сметка той избра офертата на Юве. Това ще бъде втори млад централен защитник, който торинци купуват това лято, след като по-рано те привлякоха 21-годишният турски национал Мерих Демирал./БГНЕС


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Ювентус, Аякс

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети