Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Интер и Юве предлагат над милион за играч на Септември

Спорт

Интер и Юве предлагат над милион за играч на Септември

Калоян Костов е хванал интереса на големи грандове в Европа

Италианските грандове Ювентус и Интер са изпратили оферти за таланта на Септември Калоян Костов. Това разкри пред Спортал спортният директор на тима Кристиян Добрев. 

 
Както е известно собственикът на клуба Румен Чандъров се оплака преди време, че португалският Бенфика се опитва да отмъкне играча, като до момента “орлите” не са пратили запитване за Костов.
 
“Имаме оферти от два топ отбора от Италия - от Ювентус и Интер, които са в пъти по-добри от прословутия отбор Бенфика. Ние от португалския клуб нямаме никаква кореспонденция, нито едно писмо за интерес от тях към Калоян Костов. Условията, които предлагат двата отбора са фантастични за българския пазар. В левове са над милион. 2/3 от отборите в А група нямат такава оферта и то за играч, навършил току-о 16 години. Чакаме така наречения гранд в кавички, защото ако си гранд, няма да подхождаш по този начин. Обезсмислят всички усилия по формиране на играча. В момента нищо не зависи нищо от нас, а от отбора купувач и от родителя и играча”, каза Добрев.  

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още