Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Интервюта с волейболисти от националния отбор и открита тренировка за медии в петък в "Арена Самоков"

Спорт

Интервюта с волейболисти от националния отбор и открита тренировка за медии в петък в "Арена Самоков"

Интервюта с волейболисти от националния отбор и открита тренировка за медии в петък в Арена Самоков - Tribune.bg
Снимка:

След лагера в Самоков националите заминават за Белград, където на 24 и 25 юли ще изиграят две контролни срещи със Сърбия

В петък (19 юли) след 16,30 часа в "Арена Самоков" представители на медиите ще имат възможност за интервюта с волейболсти от мъжкия национален отбор на България, които са на лагер в Самоков за предстоящата Олимпийска квалификация от 9 до 11 август във Варна. Желаещите медии ще имат възможност да заснемат и първите 15 минути от тренировката, започваща в 17 часа.

След лагера в Самоков националите заминават за Белград, където на 24 и 25 юли ще изиграят две контролни срещи със Сърбия. От 30 юли отборът се мести във Варна, а на 2 и 3 август в зала „Конгресна” ще има контролни срещи и с Иран.

На 9 август започва Олимпийската квалификация в Двореца на културата и спорта. В първия ден България излиза срещу Египет. В събота (10 август) селекцията на Силвано Пранди играе срещу Пуерто Рико. В неделя (11 август) е битката България - Бразилия. Дневни и пакетни билети на напълно достъпни цени могат да бъдат закупени онлайн на ticketportal.bg. Във Варна пропуски се продават на касата на Двореца на културата и спорта и на касата на Летния театър, съобщава Българската федерация по волейбол.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети