Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Испанец надви Лазаров на полуфиналите в Египет

Спорт

Испанец надви Лазаров на полуфиналите в Египет

Испанец надви Лазаров на полуфиналите в Египет - Tribune.bg

Александър Лазаров допусна поражение в два сета (4-6; 5-7) от от 373-ият в световната ранглиста Пабло Виверо Гонзалес на турнира от веригата ITF Futures в Шарм ел Шейх.

Мачът започна с гейм за Лазаров, но след това Гонзалес вдигна значително темпото и стигна до пълен обрат, повеждайки с 3-1. Това се оказа повратният момент в мача, тъй като испанецът продължи да поддържа разликата от два гейма и спечели сета с 6-4.

Лазаров владееше инициативата във втория сет, като българинът на цели пет пъти повеждаше в геймовете, но Гонзалес не позволи на третата ни ракета да стигне до пробив и неизменно успяваше да изравни. При резултат 5-5 испанецът стигна до решаващ пробив, който му донесе успеха в срещата.

Един от компонентите, които направиха разликата в мача, бе реализираните на втори сервис точки. Гонзалес реализира 70% успеваемост по този показател, докато Лазаров регистрира 55%. Испанецът имаше леко предимство и по отношение на точките, реализирани на първи сервис – 76% за него срещу 72% за Лазаров. Освен това Гонзалес реализира 29% от точките си за пробив, докато българинът не достигна до възможност за брейкпойнт.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети