Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Италианският спортен министър: Новините от някои клубове не са добри

Спорт

Италианският спортен министър: Новините от някои клубове не са добри

Винченцо Спадафора заяви, че скоро очаква анализ на случаите в страната, за да се направят планове за рестарт на Серия А

Италианският спортен министър, Винченцо Спадафора, отново коментира възможността за възобновяване на Серия А. Босът на италианския спорт призна, че част от резултатите от тестовете в някои футболни отбори не са добри, но не даде повече подробности.

"Новините в последните часове от някои футболни отбори не са добри. Докато не разберем какво е положението със здравето на играчите, не можем да дадем конкретен отговор", призна Спадафора.

"Следващата седмица очакваме анализите на кривата на инфекциите след отпускането на мерките и ще разберем съмненията на научния комитет. Тези две неща ще ни помогнат да вземем решение."

"Тези, които си мислят, че щом извънредната ситуация приключи, ще правят същите неща като преди, не са разбрали сериозността на случващото се. Надявам се това да е един повод за множество реформи във футбола и спорта. Ще направя всичко възможно това да се случи", завърши спортният министър на Италия.  


Етикети Серия А

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още