Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Ивайло Чочев преподписа с ЦСКА 1948

Спорт

Ивайло Чочев преподписа с ЦСКА 1948

Ивайло Чочев преподписа с ЦСКА 1948 - Tribune.bg
Снимка:

Един от водещите играчи на ЦСКА 1948 - Ивайло Чочев, подписа нов дългосрочен договор с "червените", обявиха от клуба.

Ето и съобщението:

Лидерът на ЦСКА Ивайло Чочев преподписа договора си с „червените“. 29-годишният полузащитник прие условията, предложени му от клуба, като обвърза бъдещето си с „армейците“ за дълъг период от време. Чочев проведе кратки преговори с ръководството в клубния офис преди да сложи подписа си под контракта в присъствието на спортния директор на ЦСКА Радослав Здравков и старши треньора на отбора Любослав Пенев.

Бившият играч на италианския Палермо е в изумителна форма от началото на шампионата в efbet Лига, като вече има на сметката си цели осем попадения, отбелязани в едва шест срещи. С тях двигателят в халфовата линия на ЦСКА вече е на върха в голмайсторската листа с три гола пред втория в подредбата Браян Переа от Ботев (Враца).

През миналия сезон в efbet Лига пък Чочев записа 30 срещи с екипа на „армейците“, в които се разписа 13 пъти и добави 1 асистенция. Той беше избран за Играч на сезона от феновете на тима, а в началото на тази година спечели гласуването за Най-добър полузащитник в България за 2021 г.

През юли пък състезателят беше определен и за Футболист номер 1 в efbet Лига, благодарение на отличните си статистически показатели в платформата InStat.

Клубът изразява удовлетворението си от преподписания договор с Ивайло Чочев и му пожелава с безспорните си качества да продължава да води ЦСКА към важни победи!

Успех, Ивайло!


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети