Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Ивелин Попов: Ако не тренираш при Мъри - хващаш сакчето

Спорт

Ивелин Попов: Ако не тренираш при Мъри - хващаш сакчето

Ивелин Попов: Ако не тренираш при Мъри - хващаш сакчето - Tribune.bg
Снимка:

Полузащитникът на Левски Ивелин Попов заяви, че никой не може да си позволи да тренира несериозно при Станимир Стоилов, както и че футболистите на „сините“ са очаквали да победят ПАОК.

„Очаквахме тази победа срещу ПАОК. Атмосферата е добра, такава каквато трябва да бъде в отбор като Левски. Знаете кой ни е старши треньор. Контузията не беше лека, както се очакваше. Възстановявам се добре, на финалната права съм.

Под ръководството на Станимир Стоилов няма как да не тренираш сериозно, без значение на 16 или 35 години си, ако си позволиш да тренираш несериозно, сакчето и си тръгваш.

Със седене в социалните мрежи футболист не се става. Има отбори с много добри бази, но не са произвели футболисти. Проблемът е в мислетенто, манталитета и желанието. Родителите мислят децата си за Меси. Когато футболът ти е на първо място, нещата ще се получат“, каза Попето.

Попов даде коментар и за националния отбор под ръководството на Ясен Петров: „Не знам какъв е новият национален селекционер, не съм следил кариерата му, но на 99% съм сигурен, че ще има по-добри резултати от Ясен Петров. Много неща могат да излязат наяве, ако се интересувате малко повече. Не може да се изтъква причина, че някой не е достатъчно весел за колектива, за да не се вика в националния отбор. В последните мои 26 мача за националния отбор имахме 10-11 победи, последните 27 имаме три, една от която срещу Гибралтар. Не уважавам хора като Ясен Петров“.

„Много се надявам всички български отбори да продължат напред в Европа. Пожелавам им успех. Това е добре за българския футбол. Трябва да се поправи инфраструктурата. И в Суринам си имат две врати и пясък. Балканските ни съседи виждате какви стадиони имат. В българския футбол има хора със самочувствие без покритие. Игрово има 4-5 отбора, които играят привлекателен футбол“, завърши Ивелин Попов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети