Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Известни са полуфиналистите на Мастърс турнир до 15 г. за наградите на „SPORT DEPOT“

Спорт

Известни са полуфиналистите на Мастърс турнир до 15 г. за наградите на „SPORT DEPOT“

Известни са полуфиналистите на Мастърс турнир до 15 г. за наградите на SPORT DEPOT - Tribune.bg
Снимка:

Тенисистите при юношите и девойките са разпределени в две групи от по 4 състезатели

Днес станаха ясни полуфиналистите на Мастърс турнир за най-добрите юноши и девойки до 15 годишна възраст. Въпреки изключително лошото време домакините от ТК "Дема" в София направиха всичко възможно да да се изиграят част от срещите в днешната програма.

За трета поредна година надпреварата е "За наградите на SPORT DEPOT". В състезанието участват осемте най-добри български състезатели в отделните възрасти. От най-голямата верига магазини за спортни стоки в България са осигурили награден фонд от 4 хиляди лева за състезанието. Той ще бъде разпределен между призьорите в отделните възрасти във вид на ваучери за закупуване на спортни стоки от компанията.

Тенисистите при юношите и девойките са разпределени в две групи от по 4 състезатели. На полуфиналите ще играят (първият от едната група срещу втория от другата група).


На полуфиналите при юношите ще играят Михаил Иванов срещу Симеон Латинчев и Адрияно Дженев срещу Никола Шнайдеров, съобщи Българската федерация по тенис.

В последните мачове от група „1" Михаил Иванов победи Александър Николов с 6-3, 4-6, 6-0, а Никола Шнайдеров се наложи без игра над Димитър Пенчев. В крайното класиране в групата първи с три победи завърши Михаил Иванов. На второ място се класира Никола Шнайдеров, трети е Димитър Пенчев, а четвърти Александър Николов.

В последните мачове от група „2" Адрияно Дженев победи Симеон Латинчев с 6-1, 6-0, а Лъчезар Каракашев спечели след лекарска забрана срещу Димитър Томов. На първо място с три победи в групата завърши Адрияно Дженев, втори е Симеон Латинчев, трети Лъчезар Каракашев, а четвърти Димитър Томов.


При девойките днес успяха да се изиграят само мачовете от група „1". В последните срещи Мила Георгиева победи Надежда Петкова с 6-
3, 6-3, а Ангела Ганева се наложи над Полина Георгиева с 6-2, 6-1. На първо място в групата с три победи завърши Ангела Ганева, втора е Надежда Петкова, трета е Полина Георгиева, а четвърта Мила Георгиева.

Срещите от група „2" между Виктория Лазарова срещу Цвета Радева и Мая Александрова срещу Гергана Бунева не успяха да завършат и ще се доиграят утре. От тази група за полуфиналите се класират Цвета Радева и Мая Александрова.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати