Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Как ще стартира Лудогорец в Шампионската лига

Спорт

Как ще стартира Лудогорец в Шампионската лига

Как ще стартира Лудогорец в Шампионската лига - Tribune.bg

"Орлите" гостуват в Прищина

Лудогорец започва поредния си, 12-и европоход в клубните турнири на УЕФА. Първият съперник по пътя към групите на Шампионската лига е Балкани (Косово). "Орлите" ще гостуват в Прищина, а на 19 юли ще приемат този съперник на "Хювефарм Арена" в Разград.

БАЛКАНИ - ЛУДОГОРЕЦ (ДНЕС, 21,45 ЧАСА)

На стадиона в Прищина домакините ще се опитат да изненадат безспорно по-класния си съперник. Голямата звезда в атака Албион Рахмани и съотборниците му разчитат на подкрепа от трибуните, където се очаква да бъдат около 15 000 фенове. Балкани не може да играе на клубния си стадион в Сува Река заради липса на лиценз и затова мачът ще се играе в столицата на Косово. Теренът на "Фадил Вокри" е в безобразно състояние и от УЕФА до последно обмисляха преместването на двубоя на друго съоръжение. Липсата на втори лицензиран от евроцентралата стадион в Косово, обаче наложи решението все пак този мач да се играе там.

Лудогорец почти изцяло запази състава си от миналата кампания, като ще липсва само продаденият за рекордните 7,9 милиона евро на ФК Брюж бразилски голаджия Игор Тиаго. Неговият заместник на върха на атаката Матиас Тисера, обаче показва огромен глад за изява и вкара доста попадения в контролите. На линия, засега е и мегазвездата на българския национален отбор и капитан на Лудогорец Кирил Десподов, както и Бърнард Текпетей. Наказани за мача са Оливие Вердон и Якуб Пьотровски. Очаква се на техните места треньорът Ивайло Петев да пусне Игор Пластун и Шоу. Аут са контузените Антон Недялков, Диниш Алмейда, Рик Джонатан и Дани Грубер, както и некартотекираният в УЕФА защитник Сон, който бе закупен от Леванте преди няколко дни.

ПРОГНОЗА: ГОЛ/ГОЛ КОЕФИЦИЕНТ НА PALMS BET: 1,83


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети