Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Какви са шансовете на Лудогорец срещу Андерлехт в Лига Европа

Спорт

Какви са шансовете на Лудогорец срещу Андерлехт в Лига Европа

Какви са шансовете на Лудогорец срещу Андерлехт в Лига Европа - Tribune.bg

През тази седмица Лудогорец ще изиграе третия си мач от груповата фаза на турнира Лига Европа. "Орлите" гостуват на белгийския Андерлехт, като мачът е в четвъртък от 22,00 часа българско време. До момента 13-кратният български шампион има в актива си 1 точка от две срещи след 0:0 като гост на Виктория (Пилзен) в Чехия.

Предстоящият двубой в Брюксел ще бъде доста труден за Лудогорец, защото Андерлехт "показа мускули" в Лига Европа и победи като гост Реал Сосиедад в предишния си мач. Белгийският отбор има пълен актив от 6 точки, разполага с добри играчи и със сигурност ще се опита да запише нов успех пред своите фенове на стадион "Лото Парк".

Лудогорец също има какво да противопостави срещу белгийския гранд, но е застигнат от кошмара на тежките контузии. След Бърнард Текпетей в лазарета влязоха другият основен футболист Якуб Пьотровски и шведският защитник Куртулуш. Това със сигурност ще се отрази на играта на тима за предстоящата визита.

Букмейкърът efbet смята Андерлехт за фаворит в мача от Лига Европа. Вероятността за победа на белгийския отбор е 57,8 процента. Шансовете за равенство са 25,6%, а за успех на Лудогорец 21,7%.

В изиграните до момента две срещи в Лига Европа българският шампион не успя да отбележи гол. В същото време Андерлехт реализира четири попадения в мачовете си. Букмейкърът efbet очаква в предстоящия двубой в Брюксел да се стигне до "оувър" или "над 2,5". Вероятността за това събитие е 55,9 процента. Шансовете за "ъндър" или "под 2,5 гола" са 48,8%.

Според efbet най-вероятният изход след първото полувреме е равенство. Вероятността за това е 44,4 процента. Шансовете Андерлехт да води в резултата са 41,7%, а Лудогорец да има преднина 21,3%. Дали тези прогнози ще се сбъднат предстои да видим, но при всички положения в Брюксел ни очаква интересен мач.  


Последвайте ни в Google News

 

Етикети efbet
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети