Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Камбуров пред сензационно завръщане в Локомотив Пд

Спорт

Камбуров пред сензационно завръщане в Локомотив Пд

Камбуров пред сензационно завръщане в Локомотив Пд - Tribune.bg
Снимка:

Голмайстор №1 в историята на българското първенство – Мартин Камбуров, е все по-близо до това да доиграе сезона в Локомотив Пловдив.

Треньорът Александър Тунчев е провел предварителен разговор с нападателя още по време на празника, който той организира по случай подобряването на рекорда на Петър Жеков в края на 2021-а година. Тогава обаче Мартин Камбуров бе категоричен, че ще остане в Берое, за да помага след трусовете в тима.

Новият треньор на старозагорци обаче – Петър Хубчев, не е търсил контакт с нападателя и очевидно Александър Тунчев е с предимство. Младият специалист е подкрепян и от легендата Христо Бонев, който също се е активизирал в подпомагане на завръщането на Камбуров.

Той е провел разговори с Христо Крушарски, в опит да убеди бизнесмена да загърби конфликта си с нападателя от раздялата им през лятото на 2017 година.

Очаква се нов разговор между Тунчев и Крушарски, след който ще се стигне до сделка.

"От моя страна няма проблем Мартин Камбуров да се завърне в отбора. Има обаче и други собственици на клуба и трябва да го съгласуваме. Треньорът също трябва да каже какво мисли по този въпрос. С него много пъти сме коментирали тази тема. Той ще ви каже за Камбуров", заяви Крушарски.

"Нали знаете какво отговарям на въпрос за изходящите трансфери. Никой не ме търси, но аз се крия. Няма нищо официално. Имаше една оферта за наш футболист, но не я приехме, тъй като не ни задоволяваше. Не е за Митко Илиев, за друг футболист беше", завърши босът на пловдивчани.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати