Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Камбуров: Само Курьор може да вкара колкото мен

Спорт

Камбуров: Само Курьор може да вкара колкото мен

Камбуров: Само Курьор може да вкара колкото мен - Tribune.bg
Снимка:

Голмайсторът на ЦСКА 1948 Мартин Камбуров стана играч номер 1 на efbet Лига за месец октомври.

"Благодаря за наградата, мина време от октомври, не мога да се сетя дори в кои мачове съм играл. Имаме още два мача до края, трябва да се опитаме да вземем максимума от точки. След това идва почивка и подготовка за пролетта, разбира се. Води ме любовта към самата игра. Когато се върнах от Китай бях на 32 години, казах си, че ако вкарвам всяка година по 15-20 гола, няма да има причина да се отказвам.

В световния спорт има доста спортисти, които играят до късна възраст. Само в България всяка година ме отказват, но аз показвам постоянство. Няма да ми отива да съм толкова близо до рекорда и да се откажа. Имам 8 гола, ако вкарам още толкова, ще имам 16. Освен Курьор много трудно друг нападател ще вкара толкова. Не казвам, че ако ги вкарам тези голове, ще продължа. Но не мога да кажа и дали ще спра, ако ги вкарам. Реалист съм, нашият отбор за първи път влиза в "А" група. Имаме момчета, които са играли само във "Б" група, за пръв път някои стъпиха на "Герена". Това не е оправдание, далеч съм от това.

Просто ще трябва време. Резултатите са ни перфектни. Единственият мач, в който ни надиграха и можеха да ни бият с повече, е на "Герена". Последния кръг с ЦСКА не мога да кажа, че са ни надиграли с нещо - автогол и рикошет. Похвално е, че отборът интегрира български футболисти. За по-добро класиране трябва треньорите и ръководството да кажат. Нямам сантименти към Берое, само суперлативи мога да кажа за Стара Загора, но сега съм в друг отбор и трябва да си върша работата.

Накрая всяка тренировка е удоволствие, а мачът е десертът. Като локомотивец, разбира се, че се радвам на това 6:0. Беше хубава нощ, половин Пловдив е черно-бял. Живот и здраве другият четвъртък трябва да се роди моят наследник. На Георги Дерменджиев не му беше лесно в националния отбор с коронавируса, сменяше по пет човека всеки мач, но е така - във футбола при неуспех треньорът си тръгва пръв", каза звездата на ЦСКА 1948.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети