Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Кандидати за народни представители от ГЕРБ/СДС-Варна аплодираха в Grand Prix Девня

Спорт

Кандидати за народни представители от ГЕРБ/СДС-Варна аплодираха в Grand Prix Девня

Кандидати за народни представители от ГЕРБ/СДС-Варна аплодираха в Grand Prix Девня - Tribune.bg

Мотокрос с преодоляване на препятствия през пресечена местност събра близо 50 братя на вятъра от цяла България с кандидати за народни представители от ГЕРБ/СДС- Варна. Grand Prix Девня беше най-атрактивното и екшън събитие на две колела за този сезон. За  неговата организация съдействаха кандидатите за народни представители от ГЕРБ/СДС-Варна проф. д-р Костадин Ангелов, Красен Кралев, Павел Христов, Славена Точева и адв. Бранимир Балачев.

На диджейския пулт беше професионалният водещ Анатоли Апостолов, също кандидат за народен представител от ГЕРБ/СДС–Варна, който подгряваше настроенията  безвъзмездно.

„За мен е чест, приятели, да сме заедно всички, скоро не съм откривал спортно състезание, но дай Боже, с ваша подкрепа, късметът да ни тръгне! Винаги сме подкрепяли моторните спортове и ще продължим да го правим. Тук виждам не само младежи със сурови погледи за победа, но и млада дама, която е с бензин в кръвта, нека я аплодираме”, призова в приветствието си Красен Кралев, бивш спортен министър от кабинета „Борисов”.

Гайдарят Никола Георгиев изпълни на гайда химна на България, а след това под негов съпровод  тропна ръченица основният домакин на Мотополигон–Девня Веселин Маринов, който стана № 1 в класацията на мх ветерани 45 +. Всички призьори  в клас мх65, мх85, мх1, мх2, мх3 250 куб. и мх3 450 куб. си разпределиха награден фонд, получиха купи, а всички участници  – грамоти.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Девня
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети