Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Капитанът на националния отбор получи сериозна контузия

Спорт

Капитанът на националния отбор получи сериозна контузия

Капитанът на националния отбор получи сериозна контузия - Tribune.bg
Снимка:

Георги Костадинов ще отсъства от терените в следващите шест седмици.

Лидерът на елитния руски Арсенал Тула получи травма 20 минути преди края на мача със Спартак Москва на 3-и май и беше заменен принудително, съобщи БТА.

Това означава, че Костадинов ще пропусне последните два мача на клубния си отбор Арсенал в първенството, както и трите контроли на националния отбор през месец юни. Както е известно, селекцията на Ясен Петров ще премери сили със Словакия на 1-и в австрийски град Рийд в първи от трите спаринга. Четири дни по-късно "лъвовете" ще гостуват на Русия в Москва, а последната проверка на тима е насрочена за 8 юни със световният шампион Франция в Париж.

Костадинов има една скъсана връзка на десния глезен, а също така и една частично разкъсана. Направената в Русия снимка беше разпратена до клиниките в Барселона, Мюнхен, Кьолн, както и в Хелзинки на световноизвестния професор Яри Сало. Преобладаващото мнение е, че не трябва да се прави операция на глезена, защото има много сериозна възможност връзката да зарастне сама.

Костадинов вчера пристигна в клиниката в Кьолн за нов преглед вече в реална обстановка, където диагнозата беше потвърдена, както и уточнено лечението.

От днес полузащитникът е в Дюселдорф, където стартира възстановителната си програма. Тя ще премине под пълния контрол на топрехабилитатора Алдо Ветере. Ветере е личният физиотерапевт на украинските боксьори- братята Виталий и Владимир Кличко. Програмата вече е уточнена и ще премине най-малко за три седмици, като в различните дни българският национал ще преминава две или три терапии дневно.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети