Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Капитанът на Славия в ЦСКА 1948 за три сезона

Спорт

Капитанът на Славия в ЦСКА 1948 за три сезона

Капитанът на Славия в ЦСКА 1948 за три сезона - Tribune.bg
Снимка:

Венцеслав Стефанов потвърди за трансфера на Радослав Кирилов от Славия в ЦСКА 1948, като поясни, че за национала е имало изгодна оферта и от клуб от Саудитска Арабия.

Президентът на "белите" поясни, че договорът на крилото с "червените" ще бъде за три сезона.

"За нас е важно да намерим добри оферти за момчетата, които са дали много на клуба. Нека да печелят повече. Винаги сме се старали да дадем най-доброто на нашите футболисти. Имаме доста резерви и тил. Договорът на Ради ще бъде за три години, а след това може да се върне при нас. Имахме по-добра оферта за него и от клуб от Саудитска Арабия, но в последните две-три седмици чакаме да изпратят договора и личните условия на футболиста. Нека момчето да се развива и да си оправи живота", заяви Стефанов на пресконференция.

Той е категоричен, че Славия ще продължи да налага свои юноши в първия състав.
"Вярвам в младите и техните възможности. За мен поне няма по-голям клуб от Славия, но футболът е бизнес. Имаме добри деца. Златомир Загорчич трябва да даде шанс за развитие на още 2-3 млади момчета", добави Венцеслав Стефанов.

Президентът на Славия внесе яснота и около раздялата на клуба с испанския нападател Йон Бакеро.
"С него стана по същия начин. Дойде и каза, че е време да се прибере у дома след много години в чужбина. Първо трябва да сме хора. Може да има още входящи и изходящи трансфери, всичко е възможно. Славия печели пари от своите футболисти. От тези, които сме отгледали, не е задължително да са само българи, но е недопустимо да има само двама или трима българи в състава", каза още дългогодишният футболен ръководител.

Венцеслав Стефанов похвали вратаря на "белите" Светослав Вуцов, който също е спряган за трансфер в чужбина.

"Нормално е това да се случи един ден. Ще му дойде времето. Светльо е още по-сериозен в тренировките и спазва режима", завърши президентът на Славия.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати