Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Капитаните на Барселона изпратиха гневно писмо до ръководството на клуба

Спорт

Капитаните на Барселона изпратиха гневно писмо до ръководството на клуба

Капитаните на Барселона изпратиха гневно писмо до ръководството на клуба - Tribune.bg

Поводът този път е последната „изцепка“ на ръководството на клуба - искането за 30% орязване от възнагражденията на футболистите.

Отборът на Барселона е затънал в институционална криза с непредсказуеми последици. След унизителната загуба с 2:8 от Байерн Мюнхен преди малко повече от два месеца, клубът се оказа в сериозен нокдаун. През това време се поиска вот на недоверие срещу президента Хосеп Мария Бартомеу, заплахи от играчи да напуснат клуба и непрестанно обстановката е напрегната.

В четвъртък излязоха съобщения за изпратено от капитана Лионел Меси писмо, което дава по-задълбочена представа за горчивата комуникация между отбора и борда на директорите.

Според испанския всекидневник „Mundo Deportivo“, четиримата капитани на отбора - Лео Меси, Жерар Пике, Серхио Бускетс и Сержи Роберто, са изпратили писмо до президента Бартомеу и неговите помощници, описвайки искането за намаляване на заплатите като „смущаващо“. В същото време отново се е повдигнала и темата за „схемата на режисьорите“, в която за пореден играчите смятат, че ръководството на тима иска да изкара футболистите като „лошите“ в историята.

В писмото до борда капитаните уверяват, че „няма да търпят Барселона да нарушава правата им“. Четиримата също твърдят, че са „раздразнени и разочаровани“ от начина, по който клубът ръководи нещата във времена на криза. Меси и компания уточняват още, че нямат намерение да седнат на масата за каквито и да било преговори.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети