Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Карлос Насар пропуска лагера на щангистите в Белмекен

Спорт

Карлос Насар пропуска лагера на щангистите в Белмекен

Карлос Насар пропуска лагера на щангистите в Белмекен - Tribune.bg
Снимка:

Световният шампион по вдигане на тежести Карлос Насар ще пропусне лагера на националния отбор на високопланинската спортна база Белмекен, съобщава „Мач Телеграф“.

Както е известно, преди пет дни редица медии публикуваха информацията, че Насар е бил задържан в нощта на 27 юли да шофира без книжка и с положителен полеви тест за наркотици. Според публикациите щангистът е спрян принудително от екип на "Пътна полиция" на пътя Каменар - Поморие. Твърди се, че положителен излязъл тестът за амфетамини и метамфетамини, а в колата му е намерено и топче марихуана.

Пред NOVA обаче, Насар отрече всички тези твърдения и заяви категорично, че рядко консумира алкохол, а наркотици – никога.

Треньорът на националите Иван Иванов заяви преди няколко дни, че е провел телефонен разговор с Насар, който в момента е в родния Червен бряг, и го чака да се присъедини към отбора на Белмекен, където националите тренират от известно време. Това обаче няма да стане.

„Първо, нека си оправи бакиите, и тогава да идва в отбора. Насар ще пропусне лагера в Белмекен и евентуално го чакам на следващия в Спортпалас“, лаконичен бе Иван Иванов пред „Мач Телеграф“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети