Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Катрин Тасева през сълзи: Това е финалът за мен!

Спорт

Катрин Тасева през сълзи: Това е финалът за мен!

Катрин Тасева през сълзи: Това е финалът за мен! - Tribune.bg
Снимка:

Катрин Тасева заяви, че е участвала на последното си състезание.

Българската гимнастичка остана извън първите 10 в квалификациите в многобоя и не успя да намери място във финала. Катрин остана 14-та в Токио.

"Това беше последното ми състезание, най-вероятно щом съм била десета е било и последният ми тренировъчен ден, най-вероятно повече няма да играя. Имам известни планове за близкото бъдеще", заяви през сълзи родната състезателка.

„Равносметката горе-долу съм си я направила за цялата кариера. Много неща постигнах. Самият факт, че съм тук, че сме две гимнастички на Олимпиада, две българки, е доста сериозен успех, защото последните две Олимпиади имахме по една гимнастичка. Ние с Боряна постигнахме много, както и Невяна, и тя доскоро беше част от този отбор. Постигнахме доста, но за жалост днес нещата не се получиха както исках", допълни Тасева.

„Имам по-специални моменти, които ще запомня. Каквото и да направим ние, те няма да ни харесват. Ако ще олимпийски медал да вземем, те пак няма да ни харесват, защото ще искат още и още, и нещо винаги ще ни куца. Аз не мога да обръщам внимание на такива хора, на такива коментари, не чета, не гледам, не следя, не ме вълнуват. Повечето пъти това са хора без работа, които не са се реализирали в живота и не знаят каква е цената на това да излезеш на олимпийския терен", завърши емоционалната Катрин след края на днешните квалификации.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Мария Браво момиче. Не се притеснявай да живееш живота си както намериш за добре. Дала си толкова много. Време е да помислиш за бъдещето. Успех.
06.08.2021 15:06 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати