Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Кайседо: Целта ми е да стана шампион с ЦСКА

Спорт

Кайседо: Целта ми е да стана шампион с ЦСКА

Кайседо: Целта ми е да стана шампион с ЦСКА - Tribune.bg
Снимка:

Нападателят на ЦСКА Жорди Кайседо бе награден за играч №1 на 11-ия кръг в efbet Лига, в който "червените" победиха Ботев Пловдив с 3:2.

Еквадорецът вкара два от головете за успеха.

"Благодаря, че съм тук отново да получа награда. За мен е щастие и чест отново да получа този приз. Надявам се по-често да идвам. Доволен съм от своето представяне. Работя всеки ден, но нищо от това не би било възможно без моите съотборници. Надявам се да продължа в същия дух и да нося още радост на феновете.

Не знам нищо за трансфер. В момента съм съсредоточен в ЦСКА. Мога да кажа, че докато съм в ЦСКА ще се раздавам максимално за тази фланелка, за да защитавам този клуб.

Лудогорец е много силен отбор. Нашата цел винаги и била да станем шампиони и да вземем купата. Да се надяваме с нашия труд накрая да се сбъдне тази мечта, защото ЦСКА е най-големият отбор в България и за мен ще е чест да стана шампион с този тим. Както казах вече много съм щастлив тук в клуба и в този град. Целта ми е да стана шампион с ЦСКА, ако е необходимо да остана дълго време, ще остана. Има неща, които не са в моите ръце. Президентът на клуба ще прецени кое ще е по-добре за клуба и за мен", сподели Кайседо при награждаването си.

"В много добри отношения съм с всички футболисти в отбора. Играл съм с Бисмарк заедно на терена, чувствам се удобно. За мен не е проблем да играем заедно напред или с някой друг. Само да имам пасове да отбелязвам голове, това ми трябва.

Стойчо Младенов е много добър човек и прекрасен треньор. С доверието, което ми дава, се надявам да завършим този сезон на най-високото място в класирането.

Имах възможността да се запозная и тренирам с Али Соу. Прекрасен човек е. Смятам, че той е изиграл неговата роля в ЦСКА и сега аз съм тук да изиграя моята.

Ще бъде много трудно да излезем от групите в Лигата на конференциите, но ние сме оптимисти. Играхме вече с всички отбори. С изключение на Рома другите отбори можеше да ги преодолеем. Те са горе-долу на нашето ниво. В последния мач тук с Рома и с подкрепата на публиката можем да се борим за трите точки", каза още еквадорецът.

"Наистина мечтая Еквадор да се класира на Мондиал и да представлявам моята страна. Да играя на световно с моя отбор и да отбележа гол е най-високото постижение. Играл съм с Еквадор до 20 години на Световно и беше прекрасно. Надявам се и с първия отбор да го направя. Не попаднах след последните повикани, но работя много и се трудя, надявайки се отново да получа тази възможност. В разширения състав съм и се надявам да попадна в окончателния списък на повиканите", заяви Кайседо относно националния тим на Еквадор.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети