Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Кейн отново наказа Арсенал, но Байерн пак не победи

Спорт

Кейн отново наказа Арсенал, но Байерн пак не победи

Кейн отново наказа Арсенал, но Байерн пак не победи - Tribune.bg

2:2 на "Емирейтс" остави цялата развръзка за втория сблъсък в Германия

Арсенал и Байерн Мюнхен завършиха наравно 2:2 в първи четвъртфинален сблъсък от Шампионската лига. Така всичко ще се реши в реванша на "Алианц Арена" в сряда, 17-ти април. В 12-ата минута Арсенал откри резултата. Бен Уайт намери Сака в наказателното поле, а крилото с прецизен удар по земя в десния ъгъл не остави шансове на Мануел Нойер.

В 18-ата минута Байерн успя да изравни с първата си ситуация. Домакините допуснаха грешка при разиграването и около центъра Лерой Сане овладя топката. Той намери Леон Горецка с хубаво подаване, а халфът с хитър пас изведе Серж Гнабри. Офанзивният футболист успя да прати топката в мрежата.

Малко след това Лерой Сане направи хубави индивидуален пробив и бе препънат от Уилям Салиба в наказателното поле. Зад топката застана Хари Кейн, който изпрати Рая в другия ъгъл и реализира с технично изпълнение.В 76-ата минута "артилеристите" успяха да изравнят.

Габриел Жезус демонстрира отлична техника в наказателното поле. След като събра защитниците на Байерн около себе си, бразилецът върна топката към връхлитащия Леандро Тросар, който с удар от движение в долния десен ъгъл направи резултата 2:2. Двамата се появиха на терена само няколко минути по-рано.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети