Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Клоп пое отговорност за загубата от Арсенал

Спорт

Клоп пое отговорност за загубата от Арсенал

Клоп пое отговорност за загубата от Арсенал - Tribune.bg

Мърсисайдци отстъпиха в двубоя за "Къмюнити Шийлд" след изпълнения дузпа. Единственият, който пропусна от бялата точка бе младият Риан Брюстър, който влезе в игра в самия край на срещата.

"Това няма да навреди на Риан. Ако някой е виновен, това съм аз. Исках да го поставя в тази позиция, защото той е голмайстор и е уверен. Не се получи. Такива неща се случват в живота и футбола. Трябва да се учим и да докажем, че можем да се справяме със загубите", коментира германецът след двубоя.

Клоп говори и за представянето на нападателното трио Мане, Фирмино и Салах, които не бяха агресивни, колкото обикновено: "Бях тъжен. Когато играеш срещу подобна схема, трябва да си наистина свеж в последната фаза. Искаш да предизвикаш нещо, да създаваш ъгли, центрирания, топки зад защитата. Ритъмът за подобни неща не беше съвсем на ниво".

"Не създадохме достатъчно шансове, но имахме две възможности, а при третата вкарахме. Срещу отбор с качествата на Арсенал, понякога това е достатъчно. Днес не беше достатъчно", допълни той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети