Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Клуб от Серия А предлага 5 млн. евро за Десподов

Спорт

Клуб от Серия А предлага 5 млн. евро за Десподов

Клуб от Серия А предлага 5 млн. евро за Десподов - Tribune.bg
Снимка:

Нова година, нова порция новини за бъдещето на Кирил Десподов.

Този път обаче те идват от най-високото ниво – италианската библия Gazzetta dello Sport. Според изданието 9-ият в Серия А Емполи работи усилено за връщането на българския национал в Серия А.

Както е известно, допреди около година Десподов играеше в Каляри, но по една или друга причина не успя да се наложи в стартовия състав. Той първо бе даден под наем в Щурм Грац, след това в Лудогорец, като впоследствие бе закупен от разградчани за около 2 млн. евро.

Емполи в момента води преговори с Лудогорец, като цената, която „орлите“ искат за своята най-голяма звезда, е 5 милиона евро. Именно тази цифра отстрани другите италиански ухажори на Десподов като Монца, Лече и Бреша от Серия Б.

Шансът за трансфер на Десподов тази зима обаче не изглежда много голям, пише „Мач Телеграф“. Причината е, че Лудогорец води със само 2 точки на ЦСКА-София и е ясно, че битката за титлата ще е жестока. За да се подсилят „орлите“, вече привлякоха Рик от Сеара и Спас Делев от Арда. Поне още половин дузина футболисти се спрягат за трансфер в Разград. Сред тях са Ивайло Чочев и Даниел Наумов от ЦСКА 1948, както и нападателят Тиаго от Крузейро.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети