Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Кметът на Пловдив: Ако има условия за безопасност, в понеделник ще издадем разрешение за България - Унгария

Спорт

Кметът на Пловдив: Ако има условия за безопасност, в понеделник ще издадем разрешение за България - Унгария

Кметът на Пловдив: Ако има условия за безопасност, в понеделник ще издадем разрешение за България - Унгария - Tribune.bg
Снимка:

Национална футбална база - БФС

"В момента имаме второ писмо, с което той ни съобщава, че може да бъде изместена техниката и такава опасност според проведените от него мероприятия по обезопасяването няма да съществува. Ние в понеделник ще разгледаме това писмо, но ако всичко това е истина, то ние ще имаме възможност да издадем решение за провеждането на мача България - Унгария". Това заяви кметът на Пловдив Костадин Димитров пред bTV относно предстоящия мач между България и Унгария на 16 ноември.

Димитров разкри, че има промяна на обстоятелствата и най-вероятно срещата ще може да се проведе на стадион "Христо Ботев". "Имаме промяна на обстоятелствата. Вчера издадохме отказ за провеждане на срещата на базата на писмо от изпълнителя, в което той ясно казва за невъзможността за изместване на техниката и опасност за публиката, изобщо на терена", обясни Димитров, но след второ писмо от строителя Илиян Филипов най-вероятно няма да има пречка двубоят да се играе в Пловдив.

Към момента мачът България - Унгария е планиран за 16 ноември, 19:00, на стадион "Христо Ботев" в Пловдив, без да се допуска публика.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети