Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Контузия спира съперника Кобрата, пред провал ли е галавечерта в София?

Спорт

Контузия спира съперника Кобрата, пред провал ли е галавечерта в София?

Контузия спира съперника Кобрата, пред провал ли е галавечерта в София? - Tribune.bg

Кубрат Пулев няма да се бие с Чар

Кубрат Пулев няма да се бие за световната титла в тежка категория с Махмуд Чар, съобщи“Билд Берлин“. Причината е контузия на шампиона, който е скъсал бицепс.

Източник на Спортната джунгла разкри, че в момента се търси по спешност нов съперник, за да може галавечерта на 30 март да се проведе. За шоуто в „Арена София“ вече са продадени около 3000 билета.

Чар е имал проблеми още в началото на своята подготовка. Той е пазел през цялото време ръката си, но при спаринги стара травма се е обадила. Според Дан Рафаел травмата се е получила в понеделник, а днес немецът се е оперирал. Новината за скъсания бицепс на лявата ръка беше потвърдена и от мениджъра на Чар – Ерол Джейлан.

Очаква се до два дни да стане ясен заместникът на Чар. Той може да бъде отново от боксьорите на Джейлан. Най-сериозен фаворит за това е ветеранът Михаел Валиш (23 победи, 16 с нокаут и 6 загуби). Друг вариант е турчинът Али Демирезен – Ледения (17 победи, 12 с нокаут и 1 равен), научи Спортната джунгла.

Кубрат Пулев продължава своята подготовка на столичната база „Дианабад“ заедно с неговия екип. През последните дни той направи качествени спаринги и е в отлична форма за битка.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети