Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Контузия спря Григор Димитров на "Уимбълдън"

Спорт

Контузия спря Григор Димитров на "Уимбълдън"

Контузия спря Григор Димитров на Уимбълдън - Tribune.bg

Григор Димитров е аут от Уимбълдън след контузия. Българинът започна по невероятен начин и поведе 3:0, но подхлъзване доведе до контузия. 

Той поиска медицински таймаут при 3:4 за Даниил Медведев, но при връщането си на корта стана ясно, че няма как да продължи. 

Григор Димитров спечели жребия и избра да сервира, като постигна и първата точка в мача, а след това Медведев изпрати топка в аут за 30:0. След няколко добри разигравания българинът успя да спечели първия си сервис.

Гришо успя да стигна и до ранен пробив още при първия сервис на Медведев. Българинът успя да затвърди пробива при следващото си сервирани и седна на почивка при 3:0 гейма.

Едва в четвъртата част от мача Медведев успя да спечели гейм, като остави Димитров на 15. Последва гейм, който не бе добър за Димитров. Руснакът имаше две възможности за пробив, като българинът успя да спаси първата, но при втората топката отскочи лошо от тревата и Медведев върна пробива.

В следващата част Димитров поведе с 30:15, но Медведев си върна преимуществото при свой сервис и успя да изравни резултата до 3:3. Даниил Медведев успя да направи втори пореден пробив срещу Димитров. Той поведе с 40:15 и успя да вземе четвърти пореден гейм.

Именно в този момент се видя, че Григор Димитров изпитва болки, след едно приплъзване на корта, а камерите ясно показаха, че изпитва болки. Наложи се намесата на физиотерапевт, с който излязоха от корта и се наложи медицински тайм-аут. Гришо пробва да продължи мача, но след като загуби на 0 следващият гейм, ясно показа, че няма как да продължи.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети