Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Коронавирусът удря по мачовете от Шампионска лига

Спорт

Коронавирусът удря по мачовете от Шампионска лига

Коронавирусът удря по мачовете от Шампионска лига - Tribune.bg
Снимка:

Ливърпул може да остане без шампионски парад в Англия

Правителството на Каталуня официално поиска реваншът от 1/8-финалите в Шампионската лига между Барселона и Наполи да се играе пред празни трибуни. Срещата е насрочена за 18 март на “Камп Ноу”. Заради проблема с коронавируса в Испания не искат струпването на много хора - особено пък италианци. За това призова още преди дни здравният министър на страната. Болните с вируса в Испания към 8 март са 674.

И Барса, и Наполи все още продават свободно билети за двубоя.

Иначе при закрити врата ще се проведе друг от двубоите в турнира на територията на Испания - Валенсия - Аталанта, който е утре вечер. Все още не е решено дали същата мярка ще бъде приложена и за Пари Сен Жермен - Борусия (Дортмунд).

Строги мерки се взимат и на Острова. Отборът на Ливърпул, който почти сигурно ще триумфира с титлата в Премиършип, може да се сблъска с проблеми при празнуването на шампионския трофей, съобщи The Athletic.

Заради разпространението на коронавируса COVID-19 под заплаха е шампионският парад на мърсисайдския клуб, който бе планиран за 18 май.

Очакванията бяха по улиците на Ливърпул да се съберат около 1 млн. запалянковци на "червените".

Напълно вероятно е Ливърпул и другите английски отбори да играят предстоящите си мачове без зрители. Мърсисайдци се опасяват, че първата им титла за 30 години може да бъде завоювана на стадион без публика. Ливърпул води убедително в класирането с актив от 82 точки и се нуждае от още шест, за да си гарантира титлата.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети