Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Кой проявява интерес към акциите на Тити?

Спорт

Кой проявява интерес към акциите на Тити?

Кой проявява интерес към акциите на Тити? - Tribune.bg

По-рано днес стана ясно, че една от компаниите, които имат намерение да рекламират на стадион „Георги Аспарухов”, ще впише името си и сред акционерите в Левски. Тя е проявила интерес към част от акциите, които притежава баскетболният треньор Тити Папазов, твърди „Меридиан мач”.

Както е известно, още при смяната на собствеността, новият главен акционер Наско Сираков прехвърли 35% от акциите си именно на Папазов. Още тогава двамата обявиха, че това се прави с цел да бъдат привлечени рекламодатели срещу ценни книжа.

Очаква се всичко да бъде финализирано през следващата седмица. 5% от акциите на Тити Папазов ще бъдат предоставени за продажба сред феновете на тима.

Папазов, коментира новината, че фирма проявява интерес към неговите акции в Левски.

„Разбрах от медиите и съм шокиран, че мен никой не ме е информирал. Припомням ви, че номиналната цена на акциите ми е 10 милиона и 700 хиляди лева. Би било чудесно, ако някой проявява интерес. Това ще бъде само и единствено в полза на Левски."

"Правим всичко по силите си да спасим клуба и вярвам, че ще успеем. Но, честно казано, до момента няма официални контакти за закупуването на въпросните акции“, заяви Тити пред Блиц.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети