Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Кой ще спечели титлата „Мистър Sofia Open 2020“?

Спорт

Кой ще спечели титлата „Мистър Sofia Open 2020“?

Кой ще спечели титлата Мистър Sofia Open 2020? - Tribune.bg
Снимка:

Гласувайте на официалната Фейсбук страница на Sofia Open с възможност да спечелите двоен билет за полуфиналите

В очакване на истинските звездни тенис сблъсъци в „Арена Армеец“ от 7 до 14 ноември, стартира битката за титлата „Мистър SOFIA OPEN 2020“! За втора поредна година организаторите на турнира от категория ATП 250 дават възможност световните тенисисти да спорят не само на корта с ракета в ръка, но и за приз за красота.

От днес (29 октомври) до 23:59 часа на 8 ноември всеки може да подкрепи своя избраник, като гласува с LIKE за най-красивия, чаровен и привлекателен състезател във Фейсбук страницата на SOFIA OPEN - https://www.facebook.com/sofiaopentennis/.

9-те селектирани претенденти за „Мистър Sofia Open 2020“ са: Борна Чорич, Душан Лайович, Карен Хачанов, Каспер Рууд, Николоз Басилашвили, Тейлър Фриц, Феликс Оже-Алиасим, Филип Краинович и Юго Юмбер. А 10-ият номиниран остава в тайна до следващата седмица!

Изборът за „Мистър SOFIA OPEN 2020“ ще бъде в две фази – гласуване на феновете и звездно жури. Селектирани светски дами ще дадат своя вот, който ще бъде колабориран с гласовете на феновете във Фейсбук. Един от гласувалите фенове ще получи двоен билет за полуфиналите на турнира!

Първият по рода си „Мистър SOFIA OPEN“ е Фернандо Вердаско, който спечели приза през 2019 година. Наследникът му за 2020 година ще бъде обявен на 10 ноември.                         


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети