Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Козмин Моци: Отворени сме за всякакви трансфери

Спорт

Козмин Моци: Отворени сме за всякакви трансфери

Козмин Моци: Отворени сме за всякакви трансфери - Tribune.bg
Снимка:

Лудогорец представи новото си попълнение Матиас Тисера, а техническият директор на "орлите" - Козмин Моци, сподели подробности относно трансфера на аржентинеца.

"Тисера мина медицински прегледи, всичко е наред. Нормално е да има нужда от адаптация, все пак има общо две тренировки с отбора. Борбата за него бе тежка, той е много добър нападател и има доста оферти към него. Всички знаем, че когато Лудогорец иска някой футболист, рано или късно го получава", заяви Моци.

"Нормално е да търсим конкуренция в отбора. Имаме доста мачове и се нуждаем от много футболисти. Тези 2-3 месеца ще играем през седмица, но ние искаме да играем през три дни, затова имаме нужда от повече футболисти. Колкото по-голяма е конкуренцията, толкова по-добре ще се справя и отборът."

"Ние винаги сме спокойни, от 10 години сме на първото място. При нас няма напрежение, то е върху останалите. Вярно е, че вчера отборът се справи много добре. Не говоря само за резултата, а и като игра. Вкарахме 4 гола, можехме дори повече. Най-много ми хареса начинът на игра и това, че всеки се бореше за всяка топка. Класата на нашите играчи е много по-висока от тази в другите отбори. С борба за всяка топка се надявам, че накрая ще сме шампиони", допълни Моци.

"Доволни сме от всички нови футболисти. Всички са качествени и ще могат да ни помогнат да изпълним целта си. Нормално е да мислим в перспектива, да мислим къде можем да се подобрим. Надявам се края на май месец да сме шампиони и след това да имаме боеспособен отбор за евротурнирите."

"Брандау е наш футболист, той тренира с отбора. Ако треньорът реши, че има нужда от него, ще го видите на терена. Нямаме нито една официална оферта към нито един от нашите футболисти. Ако получим оферта, сме отворени за трансфери на всеки футболист", допълни босът на "орлите".


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети