Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Кралев: Искрено ти се възхищавам, Ивет!

Спорт

Кралев: Искрено ти се възхищавам, Ивет!

Кралев: Искрено ти се възхищавам, Ивет! - Tribune.bg
Снимка:

Феноменално - 15 години да си в световния елит, на върха в дългия спринт, написа министърът на спорта, след като Лалова стана 7 в света

„Феноменално - 15 години да си в световния елит, на върха в дългия спринт! Ивет Лалова е седма в света! И то в една от диамантените дисциплини в атлетиката. Българката финишира седма на финала на 200 метра на Световното първенство по лека атлетика в Доха с време 22.77 секунди. Това бе трети финал в кариера на Ивет и общо седмо участие на шампионата на планетата“. Това написа във Фейсбук министърът на младежта и спорта Красен Кралев за постижението на Ивет Лалов.

„През годините Лалова е успявала да достигне до последния спринт и на световните в Дагу и Пекин. На първия си финал през 2011 година Ивет финишира на седмо място на бягане 100 метра. Няколко години по-късно - през 2015- атлетката ни отново е седма, но в дисциплина 200 метра. Сега успя отново да достигне до финал и то на 35 години. Искрено ти се възхищавам, Ивет! Пожелавам ти и финал в Токио догодина“, споделя Кралев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети