Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Кралев: Огромен интерес сред учениците към спортния панаир #BeActiveFair

Спорт

Кралев: Огромен интерес сред учениците към спортния панаир #BeActiveFair

Кралев: Огромен интерес сред учениците към спортния панаир #BeActiveFair - Tribune.bg
Снимка:

Бъдете активни, открийте своя спорт, изберете своя спортен клуб, призова спортният министър

„Огромен интерес сред учениците предизвика спортният панаир #BeActiveFair, който е част от Европейската седмица на спорта! Бях изключително щастлив да видя, че над 5000 деца, в рамките на три дни, посетиха събитието в „Арена Армеец”. Благодаря на директорите на над 40 столични училища, които приеха като своя кауза да срещнат възпитаниците си със спорта!“, написа във Фейсбук министърът на младежта и спорта Красен Кралев.  

„Специални благодарности искам да изкажа на кмета на столичния район Възраждане г-жа Савина Савова и директора на 30 СУ “Братя Миладинови” г-жа Атанаска Рейха. Двете организираха 12 автобуса, за да могат над 600 ученици да посетят финалния ден на спортния панаир!

Днес най-голям интерес предизвикаха демонстрациите по волейбол в тренировъчната зала на „Арена Армеец”. В тях се включиха и любимците на българската публика Цветан Соколов, Владимир Николов и Андрей Жеков.

Изключително атрактивни бяха и състезателите от клуба по кикбокс „Стар Тийм”, които всяка година участват в Европейската седмица на спорта.

Благодаря на всички клубове и федерации, които изпратиха свои представители! Благодаря на посланиците на инициативата, които с примера си и личните си истории успяха да спечелят симпатиите на най-малките! Благодаря на всички гости на спортния панаир! Радвам се, че изпълнихме най-голямата си мисия - да срещнем децата със спорта!

Очаквам Ви в събота, за да закрием официално Европейската седмица на спорта в София. Нощта на спорта ще започне в 18.00 часа пред Националния дворец на културата. Там ще ви очакват много забавления, както и демонстрации на по-екстремни спортове (бегово изкачване на фасадата на НДК, паркур, спортно ориентиране, скейтборд, летене с балон). Бъдете активни, открийте своя спорт, изберете своя спортен клуб!“, написа още министър Кралев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати