Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Кралев с поздравителен адрес за Деня на българския спорт

Спорт

Кралев с поздравителен адрес за Деня на българския спорт

Кралев с поздравителен адрес за Деня на българския спорт - Tribune.bg
Снимка:

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев изпрати поздравителен адрес по случай предстоящия Ден на българския спорт.

УВАЖАЕМИ БЪЛГАРСКИ СПОРТИСТИ,

ТРЕНЬОРИ, РЪКОВОДИТЕЛИ И

ПРИЯТЕЛИ НА СПОРТА

За мен е удоволствие и чест да Ви поздравя по повод Деня на българския спорт – 17 май!

Честит празник на всички, които със своята дейност допринасят за развитието и успехите на елитния и масовия спорт у нас! Вашият всеотдаен труд е донесъл много радост, слава и гордост на българския народ. Големите победи винаги обединяват нацията и я правят по-силна, а спортните герои са вдъхновение и пример за подражание. Така спортът утвърждава българския дух и издига националното самочувствие поколения наред.

На днешния 17 май през далечната 1894 г. с пристигането в София на първите 10 учители по физическо възпитание от Швейцария се полагат основите на организираното спортно движение в България след Освобождението. Днес аз искам да благодаря на всички хора в сферата на спорта, които с всекидневната си работа помагат за изграждането на отлични състезатели, силни характери, здрави и достойни граждани на Република България.

Гордея се, че в момента расте изключително талантливо и успешно поколение млади спортисти и все повече млади хора се занимават с активна спортна дейност. Това е една от нашите основни цели, за която ще продължим да работим и занапред. Огромна част от усилията ни са насочени именно към подрастващите и осигуряването на добри условия за спортуване, защото активните и здрави млади българи са двигателите на развитието в нашето общество.

Честит празник!

КРАСЕН КРАЛЕВ

МИНИСТЪР НА МЛАДЕЖТА И СПОРТА

Поздравителен адрес на министър КралевПоздравителен адрес на министър Кралев


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Красен Кралев

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети