Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Кралева и Цонева са шампионки по двойки, Цонева ще спори и за титлата на сингъл на "Барокко Къп 2019"

Спорт

Кралева и Цонева са шампионки по двойки, Цонева ще спори и за титлата на сингъл на "Барокко Къп 2019"

Кралева и Цонева са шампионки по двойки, Цонева ще спори и за титлата на сингъл на Барокко Къп 2019 - Tribune.bg
Снимка:

Състезатели от 20 различни държави участват в турнира

Елена Кралева (ТК "Авеню", гр.Бургас) и Михаела Цонева (ТК "Кристи", гр.Дряново) спечелиха титлата по двойки при девойките на турнира от пета категория на ITF в София. Състезатели от 20 различни държави участват на "Барокко Къп 2019". Срещите се провеждат на закрито - на твърдите кортове на СК „Барокко спорт". Организатори на надпреварата са Българската федерация по тенис и ТК „Барокко спорт".

Във финалната среща Кралева и Цонева победиха с 6-3, 6-2 Ралица Александрова (ТК "НСА", гр.София) и Мия Чудежова от Словакия.

Във финала на двойки при юношите Юкуб Новак и Юкуб Прашар от Чехия се наложиха драматично с 6-7(4), 6-2, 11-9 над Драгомир Драганов (ТК "Авеню", гр.Бургас) и Мориц Стоегер (Германия).

Михаела Цонева (ТК "Кристи", гр.Дряново) се класира и за финалната среща на сингъл при девойките. Цонева победи с 6-2, 6-3 Невена Коларевич (Сърбия). В спор за титлата Михаела ще играе срещу втората поставена Александра Симева (Македония). Симева елиминира със 7-6(4), 6-2 Стела Пеева (ТК "Авеню", гр.Бургас).


За съжаление нашите представители не успяха да се класират за финала на сингъл при юношите. Номер 1 в схемата Денислав Проданов (ТК "15:40", гр.София) отстъпи на полуфиналите с 3-6, 6-7(1) на Мартин Павелски (Полша). №7 Веселин Киселков (ТК "Авеню", гр.Бургас) загуби с 3-6, 5-7 от друг поляк Марсел Камровски.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети